Kerstboom Alkmaar

De hoogste service voor iedereen!

Bezorgen

Bij het bezorgen hanteren wij een hoge service. Woon je op 3 hoog en wil je dat wij de kerstboom in de woonkamer plaatsten? Geen probleem, onze behulpzame bezorgers zorgen er voor dat de kerstboom op de juiste plek komt te staan.

Impregnatie

Het is mogelijk om bij ons een brandveilige kerstboom te bestellen. De impregnatie wordt door een gespecialiseerd / erkend bedrijf uitgevoerd en je ontvangt van ons ook een officieel certificaat van de behandeling. Let wel op, wij leveren op specifieke data uit en bestel op tijd. De behandeling neemt een aantal dagen in beslag (drogen, behandelen, drogen). In 2023 leveren wij geimpregneerde kerstbomen uit op: donderdag 30 november, vrijdag 8 december en donderdag 14 december.

Ophaalservice

Het is ook mogelijk om je kerstboom weer door ons te laten ophalen in januari. We zorgen ervoor dat de kerstboom netjes wordt afgevoerd en bieden de kerstboom aan voor recycling. Deze service is vooral populair onder bedrijven, maar we hebben de afgelopen jaren ook veel particulieren klanten hiermee blij gemaakt. Let op. De Gemeente Amsterdam heeft sinds een paar jaar inleverenpunten, waarbij je de kerstboom kan aanbieden in Januari. Onze ophaalservice is voornamelijk bedoeld voor de gene die het lastig vinden om de kerstboom zelf af te voeren. Uiteraard is deze service voor iedereen te bestellen.

Versierde kerstbomen

Wil je een mooie kerstboom ontvangen, maar heb je geen zin of tijd om de kerstboom te versieren en af te tuigen. Dan is een compleet versierde kerstboom iets voor jou. We komen met een team op locatie om de kerstboom inclusief verlichting, kerstballen en ornamenten te decoreren en in januari halen we alles weer op. Je huurt dus eigenlijk een kerstboom en hoeft zelf niks te doen, alleen genieten van een luxe kerstboom! Ons team is op bepaalde dagen in het seizoen beschikbaar. Bij het kiezen van de datum bij het afrekenen van de kerstboom zie je welke dagen nog beschikbaar zijn. Bestel op tijd, het is een populaire service en we hebben een beperkte voorraad. Wil je net zo’n luxe kerstboom, maar vind je het geen probleem om zelf de kerstboom te versieren. Kijk dan eens naar onze versierpakketten.

Winkelwagen