Bezorgen

 • null

  Bestel Verse Asperges

  Bestel eenvoudig online. Verse Asperges, Hollandse aardbeien en nog veel meer!

 • null

  Kies je bezorgdatum.

  Selecteer je favoriete bezorgdatum en betaal eenvoudig via Ideal.

 • null

  Ontvang een tijdsindicatie.

  We houden je op de hoogte. Ontvang een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig en volg je bezorger live!

 • null

  Bezorging aan huis.

  Persoonlijke bezorging aan huis. Ivm huidige omstandigheden zorgen we voor gepaste afstand bij het bezorgen.

Asperges Bezorgen

Nieuw!! Dit seizoen starten we met het direct bezorgen aan huis. De afgelopen jaren hebben veel van onze klanten aardig wat meters moeten afleggen om ons te bezoeken. Je hoeft er dan gelukkig niet zelf voor naar Limburg, maar wij snappen dat niet iedereen er op zit te wachten om de hele stad door te moeten voor asperges, alhoewel, voor de kwaliteit is het eigenlijk best de moeite waard… Nu is het dus mogelijk dat wij bij jou langs komen. Uiteraard met de producten die je van ons gewend bent.

Bij het bezorgen hanteren wij een hoge service. Kies zelf je favoriete bezorgdatum en betaal eenvoudig online via Ideal. Een dag voor levering ontvang je van ons een email met een tijdsindicatie (1 uur nauwkeurig) voor de volgende dag. Op de dag van bezorging is je bezorger zelfs live te volgen. Je hoeft dus niet thuis te blijven voor ons. We houden je op de hoogte. Helemaal nieuw is bezorgen aan huis voor ons niet. In december doen we eigenlijk niet anders met Kerstbomen Amsterdam (familie van). Wij zullen zorgen voor een hoge kwaliteit en service!

Op dinsdag en vrijdag rijden we vroeg in de ochtend naar Limburg voor verse asperges. Aan het eind van de ochtend zijn we terug in Amsterdam en beginnen we met de bezorgronde. Het is ook mogelijk om een dag later (woensdag of zaterdag) de asperges te laten bezorgen. Let wel op, kies je voor bezorging op woensdag op zaterdag? Bestel dan wel op tijd, in dit geval voor dinsdag / vrijdag (anders zijn we al in Limburg geweest). We werken namelijk met zo’n klein mogelijke voorraad om een vers product te garanderen. Ben je van plan om asperges te eten op zondag en maandag en heb je zorgen over de versheid? Niet doen – in de supermarkt en bij de meeste groenteboeren liggen ze na 3 dagen nog niet eens in het schap. De smaak is nog steeds super!

We komen graag bij je langs!