Wie zijn wij?

In 2008 kwamen wij, Alex Zonneveld en Robbert Wals, op het idee om iets voor onszelf te beginnen. Na lang brainstormen leek het ons leuk om kerstbomen te gaan verkopen. Dit omdat wij beiden toen nog studeerden en kerstbomenverkoop iets is voor een korte periode.

Het verkooppunt hadden wij al snel bepaald omdat Alex zelf woonachtig was op het Westerdok en hier geen verkooppunt in de nabije omgeving te vinden was. Het Westerdok werd dat jaar opgeleverd en wij konden zo deze nieuwe bewoners voorzien van een kerstboom. Omdat ons initiatief zo goed werd ontvangen door de nieuwe bewoners en wij het zelf erg leuk vonden om te doen, werd al snel duidelijk dat dit experiment niet eenmalig was. De daaropvolgende jaren wilden wij het serieuzer aan gaan pakken.

In de zomer van 2009 zijn wij naar Denemarken afgereisd, het whalhalla van kerstbomenland om hier uitstekende kwaliteit voor scherpe prijzen in te kopen. Hierdoor konden wij een goede prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Maar alleen een goede prijs/kwaliteit verhouding vonden wij niet genoeg. Om klanten een echt goed gevoel te geven is een hoog serviceniveau ook van belang. Een voorbeeld van dit serviceniveau is dat wij kerstbomen tot in de woonkamer of op kantoor bezorgen.

Inmiddels zijn we weer jaren verder en zijn er een aantal nieuwe verkooppunten bijgekomen. Het is mooi dat de klantenkring ieder jaar groter wordt, maar het aller belangrijkste; de klanten van het eerste uur voorzien wij nog steeds elk jaar van een prachtige kerstboom. Jaarlijks hebben we ruim 90% terugkerende klanten. Een percentage om trots op te zijn. Die kleine 10%… Die zijn op vakantie of zijn verhuisd, kan niet anders ;)!

We hopen je op een van de verkooppunten te mogen begroeten of bestel de kerstboom online en onze bezorger doet de rest.

Hoe dan ook, wij wensen je een mooi kerstfeest!

Kerstbomen Amsterdam!

Populaire categorieën

Winkelwagen