Over Ons

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Asperges Amsterdam is onstaan door de samenwerking tussen Alex Zonneveld, Kerstbomen Amsterdam en Bruck Goede, Broodje/Catering Van het Land. Wij kennen elkaar vanaf de middelbare school en hebben daarna altijd goed contact gehouden. Beide zijn we gek van ondernemen en geven na een korte introductie over ons, van jawel onze moeders (lekker objectief), onze verwachting van Asperges Amsterdam.

Debbie, moeder van Bruck;

Bruck startte met het ondernemen vanuit zijn bijkeuken in Landsmeer. Het begon met kleine cateringen voor feestelijke festiviteiten van familie & vrienden en groeide binnen een paar jaar uit tot het verzorgen van catering voor ruim tweehonderd personen op de bruiloft van DJ Armin van Buuren. Hij heeft een enorme drive en heeft sinds jongs af aan een passie voor koken. Daarnaast vind ik het mooi dat hij het stoffige imago van biologisch eten wil weg poetsen. Ik ben ook zo trots dat hij afgelopen augustus zijn eigen winkel Broodje Van het Land heeft geopend.

Ella, moeder van Alex;

Alex is een hele enthousiaste jongen en is zeer klantvriendelijk. In 2008 is hij begonnen met zijn eigen onderneming Kerstbomen Amsterdam, wat begon als experiment tijdens zijn studie is uitgegroeid tot een serieus bedrijf om trots op te zijn. Als ik hem tijdens de kerstboomverkoop bezig zie dan is hij niet houden. Hij zorgt er voor dat iedereen met een mooie kerstboom naar huis gaat en hij is zeer nauwkeurig als het gaat om kwaliteit & service! Ik weet zeker dat hij nu ook tijdens het aspergeseizoen alles op alles gaat zetten om er iets leuks van te maken.

Na deze leuke introductie van onze moeders willen wij graag onze verwachting van Asperges Amsterdam uitspreken. Wij verwachten van Asperges Amsterdam dat we gaan uitblinken op het gebied van kwaliteit. De lekkerste asperges van de beste boerderijen uit het zuiden, direct van het land! Dit geldt ook voor de overige producten in de winkel, de versheid moet je proeven! De inspiratie voor Asperges Amsterdam komt voort uit een bezoek aan een asperge boerderij in het zuiden. De hele beleving van het kopen op de boerderij is gewoon ontzettend leuk. Nu wordt het lastig om precies dezelfde beleving te evenaren, doordat wij natuurlijk niet beschikken over eigen velden en een echte boerderij. Echter is dat ook niet het belangrijkste. Wij willen er voor zorgen dat wanneer je er voor kiest om asperges te eten, dat je ook echt geniet. Verse asperges direct vanaf het land voor iedere Amsterdammer die houdt van verse producten & kwaliteit!

We kijken uit naar jullie komst!

Houdoe & bedankt!

Alex & Bruck[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

[/vc_column][/vc_row]

Winkelwagen