Bezorgen - Asperges Amsterdam

Bezorgen

 • null

  Kies je bezorgdatum.

  Kies je favoriete bezorgdatum. Wij bezorgen op dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag.

 • null

  Ontvang een tijdsindicatie.

  Ontvang een tijdsindicatie van 10 min nauwkeurig en volg je bezorger live!

 • null

  Bezorging aan huis.

  Wij bezorgen de asperges persoonlijk tot de deur en houden gepaste afstand.

Asperges Bezorgen

Op dinsdag en vrijdag vertrekt Alex vroeg in de ochtend naar Limburg om daar de hoogste kwaliteit asperges op te halen. De asperges komen de direct van de sorteerband. Verser kan niet! Naast asperges halen we ook direct verse aardbeien op bij een naast gelegen aardbeien teler. Zeker een aanrader om erbij te bestellen, dagvers en super van smaak! Eenmaal terug in Amsterdam beginnen we met het uitrijden van de online bestellingen. Het is ook mogelijk om de asperges een dag later in huis te halen, want op woensdag en zaterdag maken we ook nog een ronde.

Een dag voor bezorging, wanneer de route compleet is (meestal rond 18 uur) ontvang je van ons een mailtje met een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Op de dag van bezorging is het zelfs mogelijk om de bezorger te zien rijden. In verband met het coronavirus zullen wij bij het overhandigen van de asperges gepaste afstand bewaren. Je ontvangt van ons een notificatie op je telefoon als we voor de deur staan. Uiteraard kunnen wij de bestelling ook voor de deur zetten.

De asperges worden door ons bezorgd in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen en Landsmeer. Voor het bezorgen van de asperges rekenen wij 7,50 euro. Voor dit bedrag rijden wij met een koelwagen naar Limburg en leveren wij je bestelling gekoeld aan huis af.

Naast de asperges en aardbeien is het mogelijk om ook alle andere bijproducten bezorgd te krijgen. Kwaliteit, service en gemak met Asperges Amsterdam!

has been added to your cart.
Afrekenen