Met zonsopkomst nog in Limburg, om 11 uur in Amsterdam.

Onderweg naar kwaliteit

Meerdere keren per week rijdt Alex naar Limburg voor verse asperges, aardbeien en biologische eieren.

Verse Asperges

De asperges worden op de boerderij gestoken en gesorteerd. Geschild en ongeschild! Verser kan niet!

Afhalen of bezorging

Directe bezorging aan huis of haal af in één van de afhaalpunten in Amsterdam. Verse asperges, top kwaliteit!

Welke dagen dit seizoen?

Bezorging of afhalen dit seizoen op dinsdag, donderdag en zaterdag. Let op bestel wel op tijd, dat kan tot een dag van te voren tot 14:00. We moeten de boerderij in Limburg namelijk op tijd informeren. Lukt het niet om langs te komen op dinsdag, donderdag of zaterdag? Je mag de bestelling ook een dag later afhalen in één van de winkels.

Bestel op tijd. Welke tijden?

Bezorgen of afhalen op dinsdag. Bestel voor maandag 14:00.

Bezorgen of afhalen op donderdag. Bestel voor woensdag 14:00.

Bezorgen of afhalen op zaterdag. Bestel voor vrijdag 14:00.

De eerste weken van het seizoen.

De eerste levering van het seizoen is woensdag 27 Maart. Tot half April rijden we twee keer in de week naar Limburg (woensdag en zaterdag), daarna gaan we weer drie keer per week. Let op bestel wel op tijd, dat kan tot een dag van te voren tot 13:00. We moeten de boerderij in Limburg namelijk op tijd informeren.

Lukt het niet om langs te komen op de dag dat wij leveren? Je mag de bestelling ook een dag later afhalen in één van de winkels.

Asperges voor het Paasweekend?

Vanaf maandag 25 Maart 11:00 kan er besteld worden voor de levering van woensdag 27 maart.  Asperges voor het Paasweekend? Vanaf donderdag 28 Maart 11:00 kan er besteld worden voor de levering op zaterdag 30 Maart. Dat er nog niet vooruit besteld kan worden, komt door een sterk wisselende aspergeprijs. Zodra de prijs stabiel is, kan er weer verder vooruit besteld worden.

Bezorgen of afhalen op woensdag. Bestel voor dinsdag 13:00.

Bezorgen of afhalen op zaterdag. Bestel voor vrijdag 13:00.

De laatste weken van het seizoen, welke dagen?

De laatste weken van het seizoen rijden we nog twee keer per week naar Limburg, Woensdag en Zaterdag. De laatste levering van het seizoen is zaterdag 15 juni. Let op bestel wel op tijd, we moeten de boerderij in Limburg namelijk op tijd informeren.

Lukt het niet om langs te komen op onze leverdagen? Je mag je bestelling ook een dag later afhalen.

Bestel op tijd. Welke tijden?

Bezorgen of afhalen op woensdag. Bestel voor dinsdag 13:00.

Bezorgen of afhalen op zaterdag. Bestel voor vrijdag 13:00. 

.

Waarom bij ons bestellen?

Dagvers en de beste smaak!

Met veel plezier rijden we meerdere keren per week naar Limburg voor de lekkerste dagverse asperges. Op de boerderij worden de asperges gestoken en gesorteerd, alleen de meest smaakvolle asperges nemen wij mee naar Amsterdam. Geschild en ongeschild. Daarna rijden we door naar de aardbeienboer en de laatste stop, kakelverse biologische eieren. De tijd begint dan te dringen, snel weer terug naar Amsterdam..

Stel zelf je aspergepakket samen!

Naast dagverse asperges, zoete aardbeien en biologische eieren, hebben wij alles in huis om een heerlijk aspergepakket samen te stellen. Boerenachterham, gerookte Noorse Zalm, nieuwe oogst krieltjes, hollandaisesaus, verse boerenboter en een passende Riesling. Helemaal zelf naar wens samen te stellen. Een diner voor 2 of komt de hele familie langs? Bij Asperges Amsterdam zit je goed.

Afhaalpunten door de hele stad!

Bestel je gewenste producten online en haal je bestelling op bij het door jou geselecteerde afhaalpunt. De afhaalpunten liggen mooi verspreid door de stad, zodat de kans groot is dat er een afhaalpunt bij jou in de buurt zit. Wij werken inmiddels al jaren samen met Eriks Delicatessen, Fromagerie Kef (alle locaties) en For Your Taste Only in Amsterdam zuid, Wijnhandel De Ware Jacob op de Grachtengordel en Ambrozijn in Ouderkerk aan de Amstel.

Bezorging aan huis!

Laat je de bestelling liever aan huis bezorgen? De dag voor bezorging ontvang je van ons een tijdsindicatie van wel 1 uur nauwkeurig. Op de dag van bezorging kan je ons zelfs zien rijden, waardoor je precies weet wanneer je ons kan verwachten. Wij bezorgen in Amsterdam. Amstelveen. Ouderkerk aan de Amstel, Landsmeer, Badhoevedorp, Diemen en Zaandam.

Afhaalpunten Asperges Amsterdam

Laat je bestelling direct thuisbezorgen of kies er voor om je bestelling af te halen in één van onze winkels. Eriks delicatessen en For Your Taste Only beschikken over ook over een winkelvoorraad (op=op). Fromagerie Kef heeft geen winkelvoorraad, maar je kan er wel je online bestelling afhalen. Bestel direct online en verzeker jezelf van top kwaliteit verse asperges!

Reviews van onze klanten. Super trots!

Ruim 110 geverifieerde klant reviews! Wij worden al jaren als ”uitstekend” beoordeeld. Ook dit jaar gaan wij weer voor de meest verse en lekkerste seizoensproducten. Direct van de beste asperge en aardbeien boerderijen uit Limburg voor liefhebbers in Amsterdam. We hebben veel plezier in ons werk en genieten van alle leuke reacties.

 by Marinda on Asperges Amsterdam
Het witte goud

Mocht je niet in Limburg wonen dan zijn dit de meest mooie en smaakvolle asperges die er zijn

 by Marijke on Asperges Amsterdam
Echt de allerlekkerste

De asperges van Alex zijn echt altijd knettervers. Je hebt bijna een spatscherm nodig bij het schillen… Deze keer had ik ook de Hollandaisesaus erbij besteld, en die is een extra vermelding waard. Perfect van smaak, en goed op te warmen (wel voorzichtig!).
Probeer vooral ook de aardbeien. Heerlijk!

 by Nelleke Reijs on Asperges Amsterdam
Wat waren ze weer lekker!

Super vers, boordevol smaak, de échte aspergesmaak. Zoals ik die van jongs af aan ken. En om van al dat heerlijks te genieten hoef je nauwelijks moeite te doen. Gewoon bestellen bij Asperges Amsterdam!

Page 1 of 41:
«
 
 
1
2
3
 
»
 

Veelgestelde vragen per onderwerp

Onze asperges komen uit Natuurgebied Leudal, Limburg – tussen Weert en Roermond. Een aardig stuk rijden, maar zeker de moeite waard. Daar werken we samen met kleinschalige familie boerderijen waar kwaliteit voorop staat. Ze doen daar echt moeite om de beste asperges te telen voor alle liefhebbers in Amsterdam.

Dat komt doordat onze boerderijen tijdens het sorteerproces onderscheid maken tussen de gestoken asperges. Alleen de beste rassen en jonge asperges nemen wij mee naar Amsterdam. Hoe jonger het aspergeveld is, hoe malser de asperge. Daarnaast zijn onze asperges dagvers en dat proef je terug! We rijden de asperges direct uit naar onze klanten in Amsterdam. Je hoeft dus niet zelf heen en weer voor de beste verse asperges uit het zuiden van het land, dat doen wij graag voor je.

Aangezien we iedereen dagvers willen leveren, is het belangrijk om te weten wat we moeten ophalen in Limburg. Hierdoor hoeven we niet met voorraden te werken en krijgen al onze klanten de meest verse producten. Een ander voordeel is dat je bestelling al klaar staat bij één van de afhaalpunten, je niet lang hoeft te wachten.

Jammer, maar niet getreurd. Je hebt nog kans om onze verse asperges te scoren bij onze partners Eriks Delicatessen, For Your Taste Only, Ambrozijn op=op. Let op: de locaties van Fromagerie Kef en Wijnhandel Ware Jacob beschikken niet over winkelvoorraad, maar zijn alleen een afhaalpunt voor online bestellingen. 

Ja, nadat de asperges zijn gesorteerd worden ze op bestelling geschild en verpakt. Dit gebeurt op de boerderij in Limburg.

De asperges worden eerst gewogen en daarna geschild. Daardoor houd je netto minder gewicht over, aangezien de schillen eraf zijn. Uiteraard ontvang je net zoveel asperges als bij een ongeschilde bestelling, maar de schillen zijn er alleen af. 

Het verschilt per dikte, maar er zitten ongeveer 12-14 asperges in 1kg AA Koningsklasse. Kies je voor de AAA (dik) dan zijn het er minder, ga je voor A (dun) dan zitten er meer asperges in 1kg.

Het kan op verschillende manieren, maar wij vinden ze het lekkerste als we de asperges in koud water opzetten, breng het water aan de kook, 3/4 minuten laten koken, vuur uit en nog 10 min laten staan in het kookvocht.

Het ligt aan de zonuren/tempraturen in het voorjaar, maar over het algemeen zijn er kwalitatief goede asperges van eind maart t/m half juni. 

Ja, je geeft zelf aan op welk afhaalpunt je de bestelling wilt ophalen. Deze keuze maak je op onze afrekenpagina.

De bestellingen zijn af te halen vanaf 13 uur. Dat komt doordat we eerst nog wat tijd nodig hebben om alle bestellingen klaar te maken en naar de afhaalpunten te brengen.

Ja, maar onze voorkeur heeft afhalen op de dag zelf. Kom je een dag later langs? Het zou mooi zijn als je daarover informeert tijdens het bestellen (notitie vak afrekenpagina), zodat wij het afhaalpunt van te voren op de hoogte kunnen stellen.

Een dag voor bezorging ontvang je vanuit ons een tijdsindicatie van 1 uur nauwkeurig voor de volgende dag. Op de dag van bezorging kan je ons zelfs zien rijden.

Ja, voor het bezorgen rekenen wij 7,65 euro per bestelling. Afhalen is gratis.

Wij bezorgen in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel, Landsmeer & Zaandam.

Ja, zeker. Wij leveren al aan veel horeca zaken in Amsterdam en omstreken. Stuur ons een mail info@aspergesamsterdam.nl of bel/app naar Alex 0629737850 en ontvang een prijs op maat.

Ja, een aantal bedrijven gebruiken onze asperges al om hun relaties / personeel te verwennen. Stuur ons een mail info@aspergesamsterdam.nl of bel/app naar Alex 0629737850 en ontvang een offerte of maat.

Winkelwagen